Ugrás a fő tartalomra

6500 Baja, Petőfi Sándor u. 3.


+36 79 521 080

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 8.
Intézmény
 • Bajai SZC

04.05. TÜRR100 – A DIÁKÖNKORMÁNYZAT NAPJA

Április 5, péntek tanítás nélküli munkanap volt az iskolánkban, és a centenáriumi megemlékezést követően számos program közül választhattak tanulóink.

04.05. TÜRR100 – A DIÁKÖNKORMÁNYZAT NAPJA

A Madách Színházzal kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően a Színház Madách SzínpadON című online iskolai partnerprogram keretében ingyenes filmvetítésen az Elfogyni az ölelésben – Ady Endre szerelmei című életrajzi film-szín-játékot lehetett megnézni az iskolában. A Nyáry Krisztián által írt forgatókönyv alapján Horgas Ádám által rendezett előadást nagy érdeklődés övezte a diákok körében.

A Diákönkormányzat iskolatörténeti vetélkedőt, sakkversenyt szervezett, de volt lehetőség társasjátékra és konzolos játékra is. Angolszász előadás színesítette a programot, illetve ezen a napon került megrendezésre a 100 perc gépírás verseny is.

A jubileum tiszteletére Türr-Bányai röplabda örök-rangadó is volt az iskola udvarán. Ahol a Türr István Technikum és a Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola 2-2 csapat küzdött meg egymással. A jóhangulatú, baráti találkozón a bányaisok szerezték meg az 1. helyet, a 2. a Türr1 csapat, 3. a Türr2 csapat lett.

Köszönjük a szervezők munkáját és a közös élményeket! 

További képek galériánkban...

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


NEMZETKÖZI DÖNTŐBE JUTOTT A TÜRR CSAPATA

NEMZETKÖZI DÖNTŐBE JUTOTT A TÜRR CSAPATA

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara által szervezett „GAZDASÁG ALKOTÓ/Jövő ifjú vállalkozói” elnevezésű verseny 2022. november 10-én rendezték meg. A verseny három részből állt: Gazdasági ismeretekből tartott kvíz, Üzleti terv készítése és prezentálása, illetve Üzleti kódfejtés.

2022. nov. 11.
Intézmény
Hungarikum döntős csapat tagjai

Országos Hungarikum Versenyen a Bajai SZC Kossuth Zsuzsanna Technikum

ORSZÁGOS DÖNTŐ II. HELYEZÉS ÉS KÜLÖNDÍJ!!!

2024. máj. 23.
SZC
Kiemelt projektek képe

Kiemelt projektek indultak

Kiemelt projektek indultak a digitális kompetenciák, az oktatási, képzési rendszerek színvonalának fejlesztése, valamint a szakképzés versenyképességének növelése érdekében

2024. máj. 21.
IKK


KIMIKK
Bajai Ágazati KépzőközpontBajai Független VizsgaközpontBányai Júlia BajaEU Szakképzési Hét hivatalos partnereJelky András BajaKalocsai DózsaKossuth Zsuzsanna KalocsaRadnóti KollégiumTürr István Baja
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Bajai Szakképzési Centrum

   6500 Baja, Petőfi Sándor u. 3.

  • Telefon: +36 79 521 080

   E-mail: Szakmai ügyekben: info@bajaiszc.hu; Gazdasági ügyekben: virag.tibor@bajaiszc.hu

   OM azonosító: 203028

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000256


  2024Bajai Szakképzési Centrum