Ugrás a fő tartalomra

6500 Baja, Petőfi Sándor u. 3.


+36 79 521 080

Széchenyi 2020

Galéria


Összes képgaléria
Bajai SZC Jelky András Technikum és Szakképző Iskola

Tesco 12. forduló Elsősegély nyújtó hely kialakítása és oktatás

  2023. április 20.|SZC

Ön választ, mi segítünk a TESCO-GLOBAL Zrt. pályázata

A pályázati felhívás célja a TESCO-GLOBAL Zrt. áruházai vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programok támogatása például az alábbi területeken:

1. A helyi közösségek környezetének megszépítésére, illetve a helyi közösségi élet előmozdítására irányuló kezdeményezések támogatása – a környezet szépítése, védelme, zöldítése és/vagy beruházás jellegű fejlesztése a helyi közösség részvételével; továbbá a helyi közösségi élet fejlesztése.

2. Oktatás, képességfejlesztés rászoruló gyermekek, fiatalok és felnőttek számára

3. Egészséges életmód, egészségmegőrzés – egészséges életmód/táplálkozási szokások kialakítását célzó projektek.

A Bajai Szakképzési Centrum, a város központjában helyezkedik el. Iskola, óvoda, a butik sor, sportlétesítmény, valamint a távolsági és a helyi buszpályaudvarok között. Iskolánkban több évtizedes múltra tekint vissza az egészségügyi ágazati oktatás. Az elsősegély nyújtó hely kialakításával a helyi lakosoknak, az oktatási intézmények munkavállalóinak és tanulóinknak szeretnénk megteremteni a gyors életmentés lehetőségét.

Az Elsősegély nyújtó pont az iskola főbejáratánál, hétköznap 6-18 óra között rendelkezésére áll a helyi lakosoknak, sérülteknek, tanulóknak, hozzátartozóknak.
A pályázati támogatásból a eszközöket, valamint elsősegély nyújtásában járatos személyek oktatását finanszírozzuk. 

A bajai mentőszolgálat Kresz Géza Emlék Érmes mentőtisztje, Reményi László tartotta az elsősegély nyújtásról szóló oktatást a dolgozók és az iskola diákjai számára. 

Támogató egyszeri, vissza nem térítendő Támogatást nyújtott a Szavazz az életre! program működtetéséhez 200 000 Ft, azaz kettőszázezer forint értékben!

Köszönjük szépen, hogy támogatták kezdeményezésünket!

MegosztásKIMIKK
Bajai Ágazati KépzőközpontBajai Független VizsgaközpontBányai Júlia BajaEU Szakképzési Hét hivatalos partnereJelky András BajaKalocsai DózsaKossuth Zsuzsanna KalocsaRadnóti KollégiumTürr István Baja
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Bajai Szakképzési Centrum

   6500 Baja, Petőfi Sándor u. 3.

  • Telefon: +36 79 521 080

   E-mail: Szakmai ügyekben: info@bajaiszc.hu; Gazdasági ügyekben: virag.tibor@bajaiszc.hu

   OM azonosító: 203028

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000256


  2024Bajai Szakképzési Centrum